A fiókod törlése

Legutóbb frissítve: 2026. augusztus 8.

Ez az oldal elmagyarázza, hogyan törölheted az Top Food App fiókodat, mi történik utána, mennyi ideig tart, és mit őrzünk meg ezután.

Hogyan törölheted a fiókodat

  1. Jelentkezz be a fiókodba.
  2. Nyisd meg a fiók beállításait, és görgess a "Veszélyzóna" szakaszhoz.
  3. Válaszd ki, hogy csak a bejelentkezésedet töröld, vagy az egész fiókot.
  4. A megerősítéshez írd be az e-mail címedet, majd küldd el.

Ugrás a törlési oldalra

Mit tudsz törölni

Az egész fiók törlése

A fiók tulajdonosa számára elérhető. Törli az éttermet, minden menüt és ételt, az összes feltöltött fotót, valamint a fiók minden bejelentkezését. Ez az opció eltávolítja az éttermet az internetről.

Csak a bejelentkezés törlése

A meghívott csapattagok számára elérhető. Azonnal csak a saját bejelentkezésedet távolítja el. Az étterem, annak menüi és fotói a fiókhoz tartoznak, és nincs rájuk hatással. A tulajdonos később visszahívhat.

Mennyi ideig tart

Amint megerősíted, a nyilvános menüd offline állapotba kerül. A kinyomtatott QR-kódok ugyanazon a napon leállnak.

A következő 30 napban a fiók törlésre várakozó (deleted-pending) állapotban van. Bármikor bejelentkezhetsz, és leállíthatod a törlést, és minden pontosan úgy visszatér, ahogy volt.

A törlés napja előtt egy héttel e-mailben küldünk egy emlékeztetőt egy egykattintásos hivatkozással, amellyel fenntarthatod a fiókot.

30 nap elteltével minden véglegesen törlődik. Ezt nem lehet visszacsinálni.

Mi kerül törlésre

  • A neved, e-mail címed és jelszavad.
  • Az étterműnk adatai, nyitvatartási idők és a közösségi linkek.
  • A menüid, szekcióid, ételeid, áraidd és fordításaid.
  • Az összes feltöltött fotót is töröljük a képmentési rendszerünkből, valamint az adatbázisból.
  • A fiók minden bejelentkezése, beleértve a meghívott csapattagokat is.

Amit megőrzünk

A következőket megőrizzük, és ezen kívül semmit:

  • Egy rekord arról, hogy egy fiók mikor jött létre és mikor lett lezárva, valamint nem személyes adatok, például hogy hány menüje volt, és hogy fizetett csomagban volt-e. Nem tartalmaz nevet, e-mail címet vagy étteremnevet.
  • A távozás okát, beleértve mindent, amit az opcionális megjegyzésmezőbe írtál, hogy javíthassuk a terméket. Kérjük, ne adj meg személyes vagy bizalmas adatokat ebben a mezőben.
  • Számlák és fizetési nyilvántartások, amelyekre vonatkozóan a könyvelési és adójogszabályok előírják, hogy meg kell őriznünk azokat. A fizetési profilod törlődik a fizetési szolgáltatónknál.
  • Titkosított adatbázis-kimentések, amelyeket rotálunk, és a saját ütemezésük szerint lejárnak.

Előfizetések és számlázás

A törlés iránti kérelem megállítja a PRO-előfizetésed megújulását. A PRO-t addig megtartod, amíg a már kifizetett időszak véget nem ér, és ezután semmilyen további díj nem kerül felszámításra. Ha időben lemondod a törlést, az előfizetés újraindul.

Későbbinél hamarabb törlés kell?

Ha a 30 napnál hamarabb szeretnéd törölni az adataidat, vedd fel velünk a kapcsolatot, és megcsináljuk neked. Lépj kapcsolatba velünk

Kapcsolódó oldalak

Adatvédelmi irányelvek · Szolgáltatási feltételek