Hesabınızı silme
Son güncelleme: 8 Ağustos 2026
Bu sayfa, Top Food App hesabınızı nasıl sileceğinizi, siz yaptıktan sonra neler olacağını, ne kadar süreceğini ve sonrasında neleri saklayacağımızı açıklar.
Hesabınızı nasıl silersiniz
- Hesabınıza giriş yapın.
- Hesap ayarlarınızı açın ve "Tehlike bölgesi" bölümüne kaydırın.
- Sadece giriş bilginizi mi yoksa tüm hesabınızı mı sileceğinizi seçin.
- Onaylamak için e-posta adresinizi yazın ve gönderin.
Neleri silebileceğiniz
Tüm hesabı silme
Hesap sahibine sunulur. Restoranı, tüm menüleri ve yemekleri, yüklenen tüm fotoğrafları ve hesap üzerindeki tüm girişleri siler. Restoranı internetten kaldıran seçenek budur.
Sadece girişinizi silme
Davet edilen ekip üyelerine sunulur. Sadece kendi giriş bilginizi anında kaldırır. Restoran, menüleri ve fotoğrafları hesabınıza aittir ve etkilenmez. Sahibi sizi daha sonra tekrar davet edebilir.
Ne kadar sürer
Onaylar onaylamaz, herkese açık menünüz çevrimdışı olur. Basılı QR kodlar aynı gün çalışmayı durdurur.
Hesap, sonraki 30 gün boyunca silinmeyi bekleyen durumda tutulur. Herhangi bir noktada oturum açıp silme işlemini iptal edebilirsiniz ve her şey aynen geri gelir.
Silme tarihinden bir hafta önce, hesabı korumak için tek tıklamayla bir bağlantı içeren bir hatırlatma e-postası göndeririz.
30 gün sonra her şey kalıcı olarak silinir. Bu işlem geri alınamaz.
Neler silinir
- Adınız, e-posta adresiniz ve şifreniz.
- Restoran bilgileriniz, çalışma saatleriniz ve sosyal bağlantılarınız.
- Menüleriniz, bölümleriniz, yemekleriniz, fiyatlarınız ve çevirileriniz.
- Yüklediğiniz tüm fotoğraflar; görsel depolama alanımızdan ve ayrıca veritabanından da silinir.
- Hesaptaki tüm girişler; davet edilen ekip üyeleri dahil.
Neleri saklarız
Aşağıdakileri saklarız ve başka hiçbir şey:
- Bir hesabın ne zaman oluşturulup ne zaman kapatıldığına dair bir kayıt ve kaç menüsü olduğu gibi kişisel olmayan sayılar ile ücretli bir plana sahip olup olmadığı. Bu kayıt; ad, e-posta adresi veya restoran adı içermez.
- Hangi nedenle ayrıldığınızı yazdınız; isteğe bağlı yorum kutusuna yazdığınız her şey dahil; ürünü geliştirebilmemiz için. Lütfen bu kutuya kişisel veya gizli bilgiler koymayın.
- Faturalar ve ödeme kayıtları; muhasebe ve vergi hukuku gereği onları saklamamız gerekenler. Ödeme profiliniz, ödeme sağlayıcımızdan silinir.
- Şifreli veritabanı yedekleri; döndürülür ve kendi zamanlamalarına göre sona erer.
Abonelikler ve faturalandırma
Silme talebi, PRO aboneliğinizin yenilenmesini durdurur. PRO'yu, zaten ödediğiniz sürenin sonuna kadar kullanmaya devam edersiniz ve bunun dışında hiçbir ek ücret alınmaz. Silmeyi zamanında iptal ederseniz abonelik yeniden başlar.
Daha erken sildirilmesini mi istiyorsunuz?
Verilerinizi 30 günden önce sildirmeye ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçin; sizin için bunu yapacağız. Bize ulaşın