Uw account verwijderen

Laatst bijgewerkt: 8 augustus 2026

Deze pagina legt uit hoe u uw Top Food App-account verwijdert, wat er gebeurt wanneer u dat doet, hoe lang het duurt en wat we daarna bewaren.

Zo verwijdert u uw account

  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Open uw accountinstellingen en scrol naar de sectie "Gevaarzone".
  3. Kies of u alleen uw login of het volledige account wilt verwijderen.
  4. Typ uw e-mailadres om te bevestigen en verzenden.

Ga naar de verwijderpagina

Wat u kunt verwijderen

Het volledige account verwijderen

Beschikbaar voor de eigenaar van het account. Verwijdert het restaurant, elke menukaart en elk gerecht, alle geüploade foto's en elke login op het account. Dit is de optie die het restaurant van internet verwijdert.

Alleen uw login verwijderen

Beschikbaar voor uitgenodigde teamleden. Verwijdert alleen uw eigen login, direct. Het restaurant, de menukaarten en de foto's behoren tot het account en worden niet beïnvloed. De eigenaar kan u later opnieuw uitnodigen.

Hoe lang het duurt

Zodra u bevestigt, gaat uw openbare menukaart offline. Afgedrukte QR-codes werken diezelfde dag niet meer.

Gedurende de volgende 30 dagen wordt het account in een 'verwijdering in behandeling'-status gezet. U kunt zich op elk moment aanmelden en de verwijdering annuleren, waarna alles exact wordt teruggezet zoals het was.

Een week vóór de datum van de verwijdering e-mailen we u een herinnering met een link met één klik om het account te behouden.

Na 30 dagen wordt alles permanent verwijderd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Wat er wordt verwijderd

  • Uw naam, e-mailadres en wachtwoord.
  • Uw restaurantgegevens, openingstijden en sociale links.
  • Uw menukaarten, secties, gerechten, prijzen en vertalingen.
  • Alle geüploade foto's worden ook uit onze beeldopslag verwijderd, evenals uit de database.
  • Elke login op het account, inclusief uitgenodigde teamleden.

Wat we bewaren

We bewaren het volgende en niets anders:

  • Een registratie dat een account is gesloten, wanneer het is aangemaakt en gesloten, en niet-persoonlijke gegevens zoals hoeveel menukaarten het had en of het op een betaald abonnement stond. Er staat geen naam, e-mailadres of restaurantnaam in.
  • De reden die u gaf om te vertrekken, inclusief alles wat u hebt getypt in het optionele opmerkingenveld, zodat we het product kunnen verbeteren. Zet in dat vak a.u.b. geen persoonlijke of vertrouwelijke gegevens.
  • Facturen en betalingsgegevens, wanneer boekhoud- en belastingwetgeving vereist dat we ze bewaren. Uw betalingsprofiel wordt verwijderd bij onze betalingsprovider.
  • Versleutelde back-ups van de database, die worden geroteerd en verlopen volgens hun eigen planning.

Abonnementen en facturering

Door het aanvragen van verwijdering stopt uw PRO-abonnement met verlengen. U behoudt PRO tot het einde van de periode waarvoor u al heeft betaald, en er wordt niets extra in rekening gebracht. Als u de verwijdering op tijd annuleert, wordt het abonnement hervat.

Moet het eerder worden verwijderd?

Als u wilt dat uw gegevens eerder dan binnen 30 dagen worden verwijderd, neem dan contact op en wij regelen het voor u. Neem contact met ons op

Gerelateerde pagina's

Privacybeleid · Voorwaarden voor dienstverlening