پس از ارسال بازخورد، صفحهٔ تشکر دکمهای برای ثبت نظر در Google به مهمان پیشنهاد میکند. تنظیم پیشفرض این است که همهٔ مهمانها، فارغ از امتیازشان، آن را ببینند. این روش را پیشنهاد میکنیم.
فرستادن فقط مشتریان راضی به Google و هدایت مشتریان ناراضی به یک فرم خصوصی، «هدایت گزینشی به ثبت نظر» نام دارد. سیاست ثبت نظر Google این کار را ممنوع میکند و کمیسیون تجارت فدرال آمریکا هشدار داده است که ممکن است گمراهکننده باشد. ما این گزینه را هیچوقت خودمان برایتان فعال نمیکنیم.
گزینه نمایش دکمه Google فقط از حداقل امتیازی مشخص وجود دارد، چون این رستوران شماست و تصمیم با شماست. با فعالکردنش این هشدار نمایش داده میشود و تا وقتی تأیید نکنید که از خطر آگاهید، نمیتوانید آن را ذخیره کنید. این گزینه هیچوقت بهطور پیشفرض فعال نیست.