След като гост изпрати отзив, на страницата за благодарност му се показва бутон за оставяне на оценка в Google. По подразбиране бутонът се показва на всеки гост, независимо от оценката. Това препоръчваме.
Да насочвате само доволните гости към Google, а недоволните — към лична форма, се нарича филтриране на отзиви. Правилата на Google за отзиви го забраняват, а Федералната търговска комисия на САЩ предупреди, че това може да бъде подвеждащо. Никога не включваме тази настройка вместо вас.
Опцията бутонът на Google да се показва само при достигане на минимална оценка е налична, защото това е вашият ресторант и ваше решение. При включването ѝ ще видите предупреждение, а настройката не може да бъде запазена, докато не потвърдите, че разбирате риска. По подразбиране тя никога не е включена.