Ez egy bemutató étterem. A foglalások minden éjjel törlődnek, és nem megy ki e-mail.
12 fő esetén az étterem egyénileg igazolja vissza az asztalt. Még aznap választ kapsz.
Ebben a bemutatóban semmi nem kerül elküldésre, így elég egy név.
Kapsz egy linket, amellyel a foglalásod időpontjáig módosíthatsz vagy lemondhatsz. Nincs szükség fiókra vagy jelszóra.
Az adataid csak az étteremhez kerülnek, a foglalásod kezeléséhez. Adatvédelmi irányelvek